IMG_9841

Feestelijke 'Open Huis' borrel ter afsluiting project Hazewindhondstraat 20

Ter afsluiting van de renovatie van het pand aan de Hazewindhondstraat organiseerde SSG op 19 april jl. een feestelijke borrel voor omwonenden en betrokkenen.

Slechts een half jaar geleden is het eerder aangekochte pand aan de Hazewindhondstraat door Stichting Stadsherstel Gorinchem (SSG) verkocht aan nieuwe bewoners. Inmiddels is het resultaat van de renovatie van het vervallen pand nu goed zichtbaar. Daarom organiseerde SSG een feestelijke ‘open huis’ borrel voor de omwonenden, het hele team met architect, constructeur, aannemer. Ook wethouder Dansen was aanwezig. Vanzelfsprekend waren ook de nieuwe bewoners van de partij en maakten zo kennis met de buren. De kersverse bewoners gunden de buurt een kijkje in het pand, dat nu ook van binnen steeds meer ter afronding komt. Met rondleidingen, oud & nieuw-tekeningen van de architect en de indeling van de binnenruimtes.

Met deze feestelijke bijeenkomst sluit Stichting Stadsherstel Gorinchem het project Hazewindhondstraat 20 succesvol af; het pand is in ere hersteld en komt de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van Gorinchem ten goede. We danken alle betrokkenen in de realisatie van dit project. Ook wensen wij de nieuwe bewoners en de buren veel woongenot en plezier toe in de ‘Allermooiste vestingstad van Nederland.’

​Tot slot, heeft u tips voor een nieuw herstelproject voor SSG? Laat het ons weten!

Lees hier ook het artikel in de krant De Stad Gorinchem.

Deel dit bericht via