thumbnail nominaties

Stem je mee op de Stadsherstel Publieksprijs?

Stem op je favoriete pand in Gorinchem

Open de stem app button. Bekijk de nominaties met meer informatie, foto’s van de oude en nieuwe situatie. Geef je punten aan je favoriete pand(en)!

De genomineerde panden voor de Stadsherstel Publieksprijs zijn bekend. Ook dit jaar zijn er 5 nominaties waarvan het stadsherstel in 2021 en 2022 zijn opgeleverd. Tijdens de Open Havendagen werd er al volop gestemd bij onze stand. Maar we merken dat er zoveel enthousiasme is, dat we ook het brede publiek in Gorinchem hierin willen betrekken om alsnog digitaal te stemmen. Ofwel: Welk pand verdient de Stadsherstel Publieksprijs 2021-2022? Stemmen kan tot 11 september a.s.

Feestelijke uitreiking op 16 september a.s.
De uitreiking vindt plaats op de feestelijke bijeenkomst van Stichting Stadsherstel Gorinchem op zaterdag 16 september tussen 15.00 en 18.00 uur. Natuurlijk weer met een bijzondere gastspreker, maak kennis met onze nieuwe voorzitter, het verhaal achter de genomineerde panden én natuurlijk een gezellige borrel met een muzikale omlijsting. Iedereen is van harte welkom in de Lutherse Schuilkerk (Langendijk 72 in Gorinchem).

Nieuwsgierig naar alle eerdere winnaars en genomineerden van de Stadsherstelprijs? Bekijk ze hier.

Deel dit bericht via